Ontdek het Thinkwise platform

Low-Code Platform voor Core Systemen

Loop voor op de concurrentie met ERP software die jouw organisatie perfect ondersteunt! Versnel je digitale transformatie en creëer innovatie door razendsnel bedrijfskritische applicaties te realiseren en legacy software te vervangen.

Neem contact op
Hoe wij jou kunnen helpen

Partner van het Thinkwise platform

Backbown is trots implementatiepartner van Thinkwise en dankzij het Thinkwise platform ontwikkelen wij in een agile wijze ERP systemen en core applicaties met ongekende snelheid. Het Thinkwise Platform is een geïntegreerde software-ontwikkelomgeving om nieuwe software applicaties te ontwikkelen en bestaande applicaties te moderniseren. Applicaties ontwikkeld met het Thinkwise Platform platform zijn zowel technologisch als functioneel eenvoudig up-to-date te houden.

Hoe wij waarde creëren

Het Thinkwise Platform

Thinkwise is momenteel het enige low-code platform dat is gespecialiseerd in het vervangen van bestaande centrale systemen en de ontwikkeling bedrijfskritische software oplossingen. Het vervangen van legacy systemen is makkelijker dan ooit en het Thinkwise platform zorgt er ook voor dat jouw centrale systemen nooit meer verouderen. Legacy software behoort hiermee tot het verleden.

Het Thinkwise Platform is uitermate geschikt voor het realiseren van omvangrijke enterprise applicaties. Denk hierbij aan oplossingen voor voorraadbeheer, productie, logistiek en andere kernactiviteiten. Waar andere Low-Code platformen worden ingezet voor het ontwikkelen van apps en oplossingen die aanvullend zijn op een (legacy) ERP-systeem, is het Thinkwise Platform in staat om kernsystemen zoals bijvoorbeeld een ERP-systeem volledig te vervangen. Maar denk ook aan een transportmanagementsysteem voor een transportbedrijf of bijvoorbeeld een kernsysteem voor verzekeraars.

E-book

ERP-software vervangen: op je sloffen met Thinkwise

ERP-software vervangen met low-code? Dan veroudert de technologie nooit! Think different, think low-code, think wise voor het vervangen & ontwikkelen van ERP-software. Download het e-book via House of low-code en ontdek de slimme aanpak.
Download e-book
Wat zijn de voordelen?

De 6 voordelen

Vervang Legacy Software

Met het Thinkwise Platform wordt jouw bedrijfskritische software eenvoudig aanpasbaar, altijd up-to-date en volledig beschikbaar op elk device. Bovendien kun je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren zoals jij dat wilt en zo een hogere efficiëntie bereiken.

Ontworpen voor grote en complexe applicaties

Thinkwise is ontworpen voor grote bedrijfstoepassingen en biedt organisaties de juiste middelen om de gewenste resultaten en resultaten te bereiken. Applicaties die passen in het hart van jouw organisatie!

Future Proof

Enterprise bedrijfssoftware die is ontwikkeld om jaren mee te gaan. Met Thinkwise worden jouw applicaties onafhankelijk van technologie gemaakt en hoef je alleen maar een digitale blauwdruk bij te houden.

Gebouwd voor snelheid

Het Thinkwise Platform heeft een ongelooflijk hoge softwareontwikkeling snelheid, minstens 10x sneller dan Java- of C #, zelfs na livegang. Dit komt doordat met het low-code platform van Thinkwise modelgedreven wordt gewerkt en niet door te programmeren.

Samenwerking is Key

De Software Factory biedt mogelijkheid voor development teams om echt tegelijk samen te werken aan een project. Het platform bevat de tools om requirements en user stories te definiëren voor agile development. Hierdoor kunnen business en IT op een echt effectieve manier samenwerken om tot een perfect passende oplossing te komen.

Connectiviteit

De integratie met andere systemen gaat eenvoudig en veilig via de standaard Odata REST API. Heb je applicaties die een andere koppeling vereisen? Geen probleem. Met het Thinkwise platform is dit zo gekoppeld.

Forrester Research - Low-code development platforms for professional developers

"Bedrijven die grote kernsystemen willen moderniseren en willen profiteren van het aanpassingsvermogen dat low-code te bieden heeft, zouden Thinkwise moeten overwegen.

Low-code platform componenten

De 5 componenten van het Thinkwise Platform

 

Software Factory

De ontwikkelstudio waarin je alle visuele modellen en processen ontwikkelt. Hiermee creëer je de digitale blauwdruk waarmee het platform jouw applicatie realiseert.

Intelligent Application Manager

De omgeving voor het beheren van de inzet van jouw Thinkwise applicaties, autorisatie van gebruikers en analyse van hun gebruik.

Abstract User Interfaces

Deze GUI's kunnen worden ingeplugd in de ontwikkelde modellen en brengen de applicatie automatisch tot leven voor de eindgebruiker op de diverse devices, inclusief desktop, tablet en mobiel.

Indicium Application Tier

De indicium-service layer biedt een gecentraliseerde oplossing voor alle integratie met andere applicaties en fungeert als een hub voor de bedrijfslogica, workflows, beveiliging rapportage en analyse.

Upcycler

Met de Upcycler kun je bestaande legacy-applicaties converteren naar het Thinkwise Platform. Hiermee leg je snel een solide basis en zorg je voor een vliegende start in jouw project.

Meer weten?

Onze low-code specialisten staan voor je klaar

Vertel ons meer over jouw digitale uitdaging(en). Wij geven je graag vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt met low-code.
Neem contact op