Trends in ICT

Innoveer met Power Apps

Power Apps is een suite van apps, services, connectoren en dataplatform die een snelle applicatie-ontwikkelomgeving biedt om apps op maat te bouwen voor jouw zakelijke behoeften. Apps die zijn gebouwd met Power Apps kennen een responsief ontwerp en kunnen naadloos worden uitgevoerd in de browser of op mobiele apparaten. Maak snel apps met een interface voor slepen en neerzetten en kant-en-klare onderdelen voor de gebruikerservaring en implementeer vervolgens met één klik voor iOS, Android, Windows en het web.

Neem contact op
Hoe wij jou kunnen helpen

Geef je bedrijf de middelen om te innoveren

Door apps te bouwen met Power Apps kan iedereen efficiënter samenwerken, van bedrijfsanalisten tot professionele ontwikkelaars. Los bedrijfsproblemen op met intuïtieve visuele tools waarvoor geen code nodig is, werk sneller met een platform waarmee data-integratie en -distributie mogelijk zijn en breid het platform uit met bouwstenen ontwikkeld door professionele ontwikkelaars. Begin met je datamodel en bedrijfsprocessen om automatisch indrukwekkende, responsieve applicaties te genereren die op elk apparaat kunnen worden uitgevoerd.

Hoe wij waarde creëren

Bouw applicaties op maat met MS Power Apps

Met behulp van Power Apps kan een groot aantal appscenario's worden gemaakt waarmee handmatige en verouderde processen digitaal kunnen worden getransformeerd. Met zowel canvas-apps als modelgedreven applicaties kan Power Apps een reeks van uitdagingen aanpakken voor taak- en rolspecifieke scenario's zoals inspecties, inschakeling van verkoop op locatie, prospects-to-cash en geïntegreerde marketingweergaven.

Begin met het ontwerpen van je gebruikerservaring op het Power Apps-canvas. Elk detail van je app kan gemakkelijk aangepast worden zodat je app is geoptimaliseerd voor specifieke taken en rollen. Maak apps voor elk apparaat waarmee allerlei bedieningselementen worden gebruikt, zoals camera's en locatiegegevens. Maar ook applicaties waarin algemene bedrijfsscenario's worden aangeboden, zoals onkostendeclaraties of locatie-inspecties zijn mogelijk zonder veel coderen.

Power to the business met Microsoft Power Apps

Code schrijven om een applicatie te bouwen? Dat is niet meer nodig! Microsoft Power Apps maakt applicatieontwikkeling toegankelijk voor iedereen, met bijvoorbeeld drag-and-drop functionaliteit en kant-en-klare templates. Je leest er alles over in deze whitepaper.

Download onze whitepaper
Wat zijn de voordelen?

De 6 voordelen

Stel iedereen in staat om Apps te ontwerpen

Door apps te bouwen met Power Apps kan iedereen efficiënter samenwerken, van bedrijfsanalisten tot professionele ontwikkelaars. Met citizen-development kan iedere medewerker gemakkelijk simpele applicaties bouwen op basis van diverse databronnen. Voor de zwaardere applicaties gebruik je een professional.

Snel aan de slag

Bied je team de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met het bouwen en lanceren van apps met behulp van kant-en-klare sjablonen, de eenvoud van slepen en neerzetten en een snelle implementatie. Power Apps stelt je in staan om indien nodig voortdurend en snel verbeteringen door te voeren op ontwikkelde applicaties.

Bouw Apps zonder compromissen

Maak geavanceerde functionaliteit die voorheen alleen beschikbaar was voor professionele ontwikkelaars voor iedereen beschikbaar, inclusief kant-en-klare AI-componenten.

Bied uitbreidingsmogelijkheden voor ontwikkelaars

Geef professionele ontwikkelaars de tools om app-functies naadloos uit te breiden met Azure Functions en aangepaste connectoren naar eigen of on-premises systemen.

PowerApps stimuleert zakelijke transformatie

Vergroot de flexibiliteit overal in je organisatie door apps met weinig code te bouwen waarmee je processen kunt moderniseren en lastige uitdagingen kunt oplossen.

Integreer cruciale data via connectoren

Breng relevante informatie uit databronnen direct over naar Power Apps met meer dan 350 kant-en-klare dataconnectoren, terwijl de levering van apps wordt ondersteund door Azure.

Samit Saini, IT DevOps Solution Specialist + App Pioneer 

“Met Power Apps hebben we tijd, geld en papier bespaard, en we zijn er efficiënter door gaan werken. Het is echt fantastisch wat Power Apps voor ons heeft gedaan.” 

MICROSOFT POWER PLATFORM

De 4 componenten van het Power platform

 

De ontwikkelstudio waarin je alle visuele modellen en processen ontwikkelt. Hiermee creëer je de digitale blauwdruk waarmee het platform jouw applicatie realiseert.

Power BI

Neem onderbouwde en overtuigde bedrijfsbeslissingen door iedereen datagestuurde inzichten in handen te geven.

Power Apps

Zet ideeën om in organisatiebrede oplossingen door iedereen in staat te stellen aangepaste apps te maken die zakelijke uitdagingen oplossen.

Power Automate

Vergroot de productiviteit binnen de onderneming door iedereen de mogelijkheid te bieden organisatieprocessen te automatiseren.

Power Virtual Agents

Bouw eenvoudig chatbots om in natuurlijke taal in gesprek te gaan met klanten en werknemers. Geen code vereist.

Meer weten?

Onze low-code specialisten staan voor je klaar

Vertel ons meer over jouw digitale uitdaging(en). Wij geven je graag vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt met low-code.
Neem contact op