Wie wij zijn

De Backbown van jouw organisatie

Samen sneller sprinten, sprint met ons mee. We geloven in kleine, open teams. Waarin pro’s met verschillende disciplines intensief met je samenwerken. Op die manier ontstaan oplossingen die impact maken en die ontzorgen. Kortom, teamwork zorgt voor dreamwork. We bouwen samen met jou. En dat doen we zo agile mogelijk. Door te bouwen met kleine stapjes. Die uiteindelijk leiden tot grote applicaties die in hart van je organisatie passen. We maken dan ook vaak een proof of concept. Om te kijken of al die mooie ideeën wel werken.

Elkaar versterken

Your design and development partner for the digital age 👋🏼

Wij zijn een ambitieus team van digitale strategen, designers en developers die digitale oplossingen ontwikkelen die jouw business vooruit helpen. Samen met onze klanten en partners ontwikkelen we slimme digitale oplossingen die de problemen van vandaag en morgen oplossen.

Twee bedrijven, één familie

Combineren van expertise

Samen bouwen we digitale producten die in het hart van jouw organisatie passen. Met groei als het meest prominente resultaat. We bouwen samen met jou. En dat doen we zo agile mogelijk. Door te bouwen met kleine stapjes. Die uiteindelijk leiden tot grote applicaties die in hart van je organisatie passen. We maken dan ook vaak een proof of concept. Om te kijken of al die mooie ideeën wel werken.

Onze 5 pijlers

Waarom Backbown


We veranderen en verbeteren onszelf nog nooit zo snel als vandaag de dag. Dit vraagt om getalenteerde experts die op deze snelheid met jouw business mee kunnen denken. Wij hebben focus op het verbeteren van digitale ervaringen voor o.a. consumenten, zakelijke klanten, medewerkers en andere gebruikers van digitale systemen.

Go-to-market faster

Ons team, expertise en technology maken het mogelijk om sneller te ontwikkelen dan ooit.

Schaalbaar & Duurzaam

Schaalbaar & Duurzaam

Oplossingen op maat

We bouwen digitale oplossingen specifiek gericht op de behoefte van jouw business en budget.

Alles onder één dak

Wij zijn jouw digitale partner met een divers team van in-house consultants, designers, developers, solution architects en een breed netwerk, zodat wij jou volledig kunnen ondersteunen.

Top Service & Support

Een gestroomlijnde customer journey, van onboarding tot ontwikkeling en oplevering tot after launch support. Ons (service) team staat altijd voor je klaar.

Meer weten?

Onze low-code specialisten staan voor je klaar

Vertel ons meer over jouw digitale uitdaging(en). Wij geven je graag vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt met low-code.

Neem contact op