EBOOK

Power to the business met Microsoft Power Apps

Code schrijven om een applicatie te bouwen? Dat is niet meer nodig! Microsoft Power Apps maakt applicatieontwikkeling toegankelijk voor iedereen, met bijvoorbeeld drag-and-drop functionaliteit en kant-en-klare templates. Je leest er alles over in deze minigids.

Download het E-book

EBOOK

Microsoft Power Apps

Veel organisaties hebben moeite met het vinden van getalenteerde softwareontwikkelaars. Uit de arbeidsmarktprognose van het UWV blijkt dat er dit jaar nog eens 21.000 nieuwe banen bijkomen in de ICT-sector. Geen fijn vooruitzicht als je zit te springen om goede developers. Gelukkig staan de technologische ontwikkelingen ook niet stil. Met Power Apps kan iedereen een applicatie ontwikkelen. 

Preview-images

In dit e-book:

Ontdek je dat het bouwen van een applicatie niet alleen is weggelegd voor professionele ontwikkelaars. Met Power Apps, onderdeel van het Power Platform van Microsoft, ben je in staat om werkzaamheden die nog met de hand worden uitgevoerd, eenvoudig te digitaliseren. Snel inspelen op trends en marktontwikkelingen? Met Power Apps geef je een boost aan het innovatief vermogen van je bedrijf.

Key takeaways: 

  • Meer over het Power Platform van Microsoft
  • Wat is Power Apps?
  • De 7 voordelen van Power Apps 
  • Alle features voor je op een rij